Soutěž pro talentované děti Kraje Vysočina

Zveřejněno dne 07. května 2012

Kraj Vysočina v rámci projektu Rodinné pasy Kraje Vysočina vyhlásil 2. ročník soutěže „Ája hledá supertalent“. Jedná se o multitalentovou soutěž pro děti ve věku od 5 do 17 let, jednotlivce i skupiny.

Kraj Vysočina v rámci projektu Rodinné pasy Kraje Vysočina vyhlásil 2. ročník soutěže „Ája hledá supertalent“. Jedná se o multitalentovou soutěž pro děti ve věku od 5 do 17 let, jednotlivce i skupiny. Děti mohou vystoupit se zpěvem, tancem, hrou na hudební nástroj, sportovním či akrobatickým vystoupením nebo i s dalšími originálními čísly. Záměrem je podpora přirozeného vývoje dítěte a jeho osobnosti, budování zdravého sebevědomí dítěte v konkurenčním prostředí a především podpora píle a talentu jednotlivce.

 

 

 

Děti se do soutěže přihlašují prostřednictvím svých zákonných zástupců na webových stránkách soutěže www.ajahledasupertalent.cz. Dobrovolnou součástí přihlášky je video o délce maximálně 30 vteřin s ukázkou vystoupení soutěžícího. Soutěžící může rovněž zaslat odkaz na svou webovou prezentaci, fotografie či podrobný popis svého vystoupení. Ze zaslaných přihlášek vybere porota semifinalisty do krajského kola. Tři nejšikovnější z krajských kol postupují do celostátního Super Finále, které se uskuteční v Šiklově mlýně.

Zveřejněno 07.05.2012, Helena Moudrá