Poskytnutí dezinfekce Anti-COVID

Zveřejněno dne 14. dubna 2020

Obec Petrovice poskytne do domácností v obci prostředek alkoholové dezinfekce Anti-COVID, výrobce Čepro a.s. Prostředek lze používat prostřednictvím dávkovače tekutého mýdla nebo rozprašovače.

Přípravek bude naléván do vlastních přinesených nádob na obecním úřadě v úřední hodiny, popř. v jiném čase po předchozí dohodě, tel.: 725101412. Do domácností bude jednorázově poskytnut zdarma uvedený přípravek v množství max. 0,5 l. 

Vláda zvažuje postupné zmírňování stávajících opatření, mezi které patří otvírání obchodů a provozoven v průběhu měsíce května, čímž dojde i ke zvýšení pohybu občanů obce mimo své bydliště. Důkladné mytí rukou příp. jejich dezinfekce patří mezi hygienické návyky, které jsou základním opatřením v boji proti koronaviru.  Prostředky ochrany rukou a jejich dezinfekce nyní jsou a budou povinným vybavením prodejen, provozoven, úřadů. Přesto doporučujeme mít v malém rozprašovači nebo lahvičce vhodný účinný prostředek, který budeme mít stále při sobě a lze jej použít při nutných cestách nebo tam, kde nebude právě k dispozici.  

Více informací starosty obce zveřejněno v příloze.

Více informací o dezinfekčním přípravku: https://www.ceproas.cz/public/files/userfiles/Produkty_sluzby/Anti%20Covid%20%C4%8CEPRO%20-%20BL%20%C4%8CEPRO%20r_1_25_03_v2.pdf 

Zveřejnila: Helena Moudrá  

Dokumenty ke stažení