Výběrové řízení - provedení stavebních prací

Zveřejněno dne 27. května 2008

Výzva k podánínabídky

Informace o předmětu zakázky

Výzva k podánínabídky

Informace o předmětu zakázky

Předmětem zakázky jsou stavební práce - realizace zateplení obvodového pláště objektu, stropní konstrukce nad 2.NP, výměna oken, vstupních dveří a dalších prací, realizovaných v rámci projektu s názvem: „Stavební úpravy objektu obecního úřadu a mateřské školy č.p. 68 v obci Petrovice, zlepšení tepelně technických vlastností“. Zakázka je z části financována ze Státního fondu životního prostředí ČR.

Identifikace zadavatele

Název: OBECPETROVICE

IČ: 00378470

Adresa sídla: OBECPETROVICE, Obecní úřad, Petrovice č.p. 68, PSČ:675 21 Okříšky

Kontakty: tel. 568 870 426, obec@petroviceutrebice.cz,www.petroviceutrebice.cz

starosta obce Ing. Zdeněk Jeřábek – tel. 568 870 426, 602 188 593

Oslovený dodavatel

Název:

IČ:

Adresa sídla:

Adresa místa podnikání:

Kontakty:

Lhůta a místo pro podání nabídek

Lhůtou pro podání nabídek se rozumí doba, ve které může zájemce o zakázku podat svou nabídku. Uchazeč o zakázku musí doručit zadavateli nabídku nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek, to je do pondělí 30. června 2008 do 17:00 hodin.

Nabídky, které uchazeči doručí zadavateli po skončení této lhůty, zadavatel nepřijme resp. je příslušným zájemcům vrátí.

Nabídka bude doručena doporučeně poštou nebo osobním podáním na adresu zadavatele zakázky, tj. OBECPETROVICE, Obecní úřad, Petrovice č. p. 68, PSČ: 675 21 Okříšky

Uchazeč je povinen nabídku doručit v uzavřené obálce (balíku), která bude uzavřena a opatřena razítkem uchazeče a zřetelně označena nápisem:

NEOTVÍRAT – NABÍDKA - „Stavební úpravy objektu obecního úřadu a mateřské školy č.68 v obci Petrovice, zlepšení tepelně technických vlastností“

Na obálce musí být adresa na níž je možno nabídku vrátit.

Profesní kvalifikační předpoklady

Uchazeč musí předložit společně s nabídkou prostou kopii dokladu o oprávnění k podnikání – např. výpis z obchodního rejstříku, živnostenský list, či jiné evidence, pokud je v ní zapsán nebo jiného dokladu podle zvláštních právních předpisů.

V Petrovicích dne: 22. května 2008    starosta obceIng. Zdeněk Jeřábek

Zveřejněno na úřední desce Obecního úřadu Petrovice dne 27.05.2008

Zveřejnila: Helena Moudrá - referentka Obecního úřadu Petrovice